Fa ablak akció

Borovi fából készült ablakok esetében nehéz akcióról beszélni. Nem azért, mert a kereskedelem nem tudna akciós árat kitalálni, hanem azért, mert a műanyag ablakok leterjedésével olyan nagy lett a két termék között az árkülönbség, hogy nem, hogy akciózni, de még fa ablakot eladni is igen nehéz.

A 80-as években és még talán a 90-es éveket is ide lehet sorolni nagy virágzását élte a borovi fából készült ablak, ajtó. Viszont az új kor, új innovációt eredményezett, melynek hatására elterjedt a műanyagból készült nyílászárók különböző fajtái.

Eleinte az árban nem volt különösebben nagy különbség, de ahogy a fejlesztések tökéletesítették a gyártási mechanizmusokat, úgy kezdett az ár egyre jobban csökkenni. Ma már ott tartunk, hogy akár annyiba is kerülhet a fa ablak, mint a műanyag rokona.

Mi köze a műanyag ablaknak a fa ablak akciójához?

Egy fa ablak legyártásán lehet spórolni, viszont akkor az aminőség rovására fog menni! A jó minőségű fa alapanyag pedig nem olcsó! Mondhatnánk, hogy lassan arany árban fogják mérni! A fa anyag előállítása több, mint a duplája a PVC alapanyag előállításának! A többi ablakrész egyforma árat képvisel a műanyag ablak alkatrész árával! Üveg, vasalat, kilincs - itt nincsenek csodák!

A magas fa ablak árak sok esetben elrettentik a vásárlókat a természetes alapanyagból készült ablak vásárlásától! Nem azért vesznek az emberek műanyag ablakot, mert annyira tetszik számukra, hanem az ár egy nyomós indok a vásárláskor.

Személyre szabott kedvező árat állapítunk meg!

Fa ablakot nehéz akcióban meghirdetni! Kevés az eladás, így a logisztika miatt a fuvarköltség sem tüntethető el, mint a nagy volumenben rendelt műanyag ablak esetében! Ezért akciózni igen nehéz! Viszont bevált szokás szaküzleteinkben, hogy a fa ablakot vásárló kedves ügyfeleinknek személyre szabott kedvező árat állapítunk meg! A kedvező ár természetesen minőségi terméket jelent és nem egy gyenge alapanyagból összerakott szerkezetet!

Ha már most kérdése van, keressen minket, örömmel válaszolunk kérdéseire: Személyesen:Ablak szaküzleteink illetve kérhet ajánlatot is. Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk!Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...