Fa ablak árak

Fa ablak legjobb áron, ami csak adható!

Kérjük tekintsék meg a borovi fenyőből készült ablakaink árlistakivonatát!

Köszönjük, hogy megtekintik árlistánk kivonatait!

6

Cseke Zsolt

BAA csapata

Természetes alapanyag a jövőnk záloga

MŰANYAGGAL NEM SZABAD ÖSSZEHASONLÍTANI | A valódi természetes ablakot kedvelő vásárlók száma nagyon lecsökkent! Azt nem mondhatom, hogy a fa ablak iránt érdeklődők száma csökken, mert ez így nem lenne igaz! Egy tényező rettentheti csupán el a vásárlót a borovi ablaktól, ez pedig az ablak ára! Itt dől el, hogy valaki fa ablakot fog vásárolni vagy műanyag ablakot.

A nyílászáró el sem volt képzelhető még műanyagból évekkel ezelőtt! Nem volt ilyen szóhasználat a nyílászáró érékesítés piacán, hogy a "természetes hatást kedvelők számára ajánljuk a fa ablakokat!" El sem lehetett képzelni, hogy egy ridegebb "személytelenebb" anyagból is készülhet majd ablak, ami nagyban átformálja a vásárlói ál szokásokat! Azért ál szokás, mert véleményem szerint nem azért vásárolnak ma PVC ablakot, mert az szép, hanem olyan érdekek kerülnek előtérbe, mint az ár!

Fa ablak magasabb áron

A műanyag balak bevezetése pillanatában nem volt ekkora szakadék a két termék árpolitikájában. Viszont az innovatív megoldások lehetőséget biztosítottak arra, hogy a fa ablakok árai alá tudjon pozícionálni a műanyag ablak. Ha ez magában nem lenne elég akkor elmondható az is, hogy a két termék közti árkülönbség szélesítésében még más is közrejátszott. Ez pedig a kereskedői magatartás!

A borovi fából készült ablak árpolitikáról sajnos már nem lehet beszélni. Mindezt azért mondom, mert a műanyag ablak árával nem tud versenyezni. Ezért kár arról gondolkodni, hogy a fa ablak ára magas vagy még magasabb legyen. Nem azért választják a vásárlók a műanyag ablakot, mert az szebb, hanem olcsóbb! Biztosra veszem, hogy ha a fa ablak ára nem ilyen magas értéket mutatna akkor nem lenne ilyen "népszerű" a műanyag ablak.

fa-ablak-ar

A fa ablakért többet kell kifizetni!

Ha az árakat szeretném százalékosan összehasonlítani akkor nyugodtan kijelenthető, hogy hasonló beépítési mélységgel rendelkező fa ablak és műanyag ablak ára, akár 50-100%-ban is eltérhet egymástól a műanyag ablak javára! Természetesen az árkülönbség szaküzletenként eltérő! Természetesen a fa ablak vásárlóit ez a szám fogja megrettenteni!

Ha már most kérdése van, keressen minket, örömmel válaszolunk kérdéseire: Személyesen:Ablak szaküzleteink illetve kérhet ajánlatot is. Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk!

Fa ablak kínálatunk:

Borovi fa ablak
Borovi fa ablak

Egyedülálló BAA-minőség a fa ablakok piacán:

  • 5 év garanciát adunk
  • Az ablakokat igény esetén, az egész országban leszállítjuk és beépítjük
  • A Kömmerling ablakokat a legjobb áron kínáljuk Budapesten. Ha jobbat tud, értesítsen minket!
  • Kollégáink komoly szakmai tapasztalattal bírnak!
  • 3 budapesti és 22 vidéki bemutatótermünkben várjuk!

Műanyag ablak akció Szabvány méretű műanyag ablak akciónkhoz kattintson ide


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...