Acél bejárati ajtó akció

Kérjük fogadják érdeklődéssel bejárati ajtó akcióinkat. Az ajtók műszaki paraméterei megegyeznek a nem akciós acél ajtók műszaki paramétereivel!

Acél biztonsági ajtó

max_sec_mahagoni_biztonsagi_ajto

MAX-SEC
acél biztonsági ajtó
95 000 Ft helyett
92 000 Ft

Az acél belső bejárati ajtókat csak és kizárólag olyan helyen szabad használni, ahol a nedvességnek, csapadéknak és a nagy hőmérséklet különbségnek nincs kitéve az ajtó.

Lépcsőházi acél bejárati ajtó

Ezen kritériumok mentén az acél bejárati ajtókat a lépcsőházak bejáratához tervezték. Ezek a lépcsőházak felelnek meg a fenti kritériumoknak. Itt a lépcsőház belső hőmérséklete és a szoba hőmérséklete között nincs nagyobb hőingadozás, mint 25-30 Celsius fok. Ez az érték a homlokzati ajtónál elérheti akár az 50-60 fokot is.

Az acél bejárati ajtók hőszigetelése nem olyan jó, mint a fa vagy műanyag ajtók szigetelése. Az acélajtó két fémlemeze között vagy méhsejtbetét található vagy kőzetgyapot. A kőzetgyapottal rendelkező acél bejárati ajtó szigetelése jobb, mint a papírrácsos ajtóé, de értéke nem közelíti meg a homlokzati ajtók energetikai értékeit!

A tok és a szárny között falcban az acél belső bejárati ajtónál nincs meg a minőségi gumitömítettség. A szélnek és a csapó esőnek nem áll ellen ez az ajtótípus. De mivel belső ajtóról beszélünk ez nem is kritérium. Ezért nem szabad homlokzatra kitenni az acél ajtót, mert ezt a magas követelményi előírást nem tudja teljesíteni!

Az acélajtónál csupán egy gumiszalag található körben felragasztva, hogy a becsukódáskor keletkezett fémes hangot tompítsa.

Acél bejárati ajtó MABISZ minősítése

Az acél bejárati ajtó MABISZ minősítése nem azt jelenti, hogy feltörhetetlen ajtót vásárolt! A minősítés a zárszerkezet bejutási idejére vonatkozik. Tehát nem lehet egy egyszerű rúgással bejutni rajta. Általában a minősítés 3 perces betörés elleni védelmet tud biztosítani. tehát betörhetetlen szerkezet nincs, viszont a bejutás idejét minden biztonságtechnikai felszereltség meg tudja hosszabbítani!

MABISZ minősítés alapja a csapos vagy kampós záródás. Tehát az ajtószárnyba szerelt zárszerkezet legalább 1,5-2 cm-re mélyedjen bele a tokba található zárfogadóba. Ez a csatlakozási pont legalább két helyen történjen meg! Az acél bejárati ajtónál ez sokkal több helyen biztosított!

acel-bejarati-ajto

Natovicz András

Üzletvezető


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...