Műanyag bejárati ajtó akció

Á, ez biztos átverés! Olcsó? Gyengébb minőség? Utolsó db? Hibás? Sérült? Jó ez? Nem fogom megbánni? Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódnak meg a vásárlókban, amikor az akció szót hallják egy-egy termék meghirdetésénél. De tényleg igazak ezek a gondolatok?

Műanyag ajtó akciós kínálatunk

JOGOS A FELVETÉS | ... és van alapja, mert általában akciós "bejárati" ajtó esetén nem valódi bejárati ajtót kínálnak a szaküzletek! Mi sem főbejárati ajtó akciót hirdetünk most meg! Az ajtók nem valódi bejárati ajtó tokból és szárnyból kerülnek legyártásra! Ezért nagy ciklusszámú főbejáratokhoz nem javasoljuk! Az ajtó ötpontos felületi záródású ajtórúdzárral van szerelve! Igen sok helyen ezt a zárat biztonságinak nevezik, pedig nincs tanúsítványa erről! Ez marketingfogás és kész! 

Valódi bejárati ajtó ismérveit ezen az oldalunkon olvashatja el!

A műanyag oldal vagy melléképület bejárati ajtó akciós ára 100*210 cm-es névleges méret esetén értendő. Az ajtó egyedi méretben is rendelhető, felár ellenében. Kifele nyíló, teljesen üveges vagy félig üveges ajtó is rendelhető! 

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Lonicera-tomor-muanyag-bejarati-ajto-akcios

Chelsea C0
BSE 78 000 Ft

Lonicera1-muanyag-bejarati-ajto-akcios
Chelsea C1 

BSE 83 000 Ft

NE A MINŐSÉG ROVÁSÁRA AKCIÓZZUNK | Csupán annyit, hogy olyan gyengébb minőségű szerelvényekkel adjuk el a bejárati ajtónak nem nevezhető szerkezetet, ami akciós árat képez ezáltal! Nagyon sok alkatrészt hagyok ki belőle vagy helyettesítem valami olcsóval! 

Megéri becsapni a vevőt? Akarom mondani be lehet csapni a vevőt? A válasz sajnos az, hogy IGEN! Sokan csupán az árat nézik a vásárlás során és nem a minőséget! Két egyforma kinézetű műanyag bejárati ajtó között hatalmas különbség lehet! Pontosabban az egyik valódi főbejárati ajtó, míg a másik melléképület ajtó! Árban és minőségben is komoly különbségek fedezhető fel!

Kömmerling műanyag bejárati ajtó beépítve

Kömmerling műanyag oldal vagy hátsó bejárati ajtó beépítve

De akkor, hogyan lehet a minőséget megtartva akciós ajtót kínálni? A válasz nagyon egyszerű és kézenfekvő ... nehezen, mert a gyártók ennél a valódi minőségnél nem akcióznak! Nem érdekük, mert az alkatrészeknek is már komolyabb áruk van!

Viszont Önnek ne vegye el mindez a kedvét, mert akkor is főbejárati ajtót kell vásárolnia! Ha a melléképületre keres ajtót, abban az esetben meg lehet venni az ablak vagy erkélyajtó tokból és-vagy szárnyból készült modelleket!


Műanyag bejárati ajtó műszaki paraméterei

Kérdése van?

Ha már most kérdése van, keressen minket, örömmel válaszolunk kérdéseire: Telefonszámunk (Cseke Zsolt): 06 30 998 16 32 Személyesen:Műanyag bejárati ajtó szaküzleteink illetve kérhet ajánlatot is. Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk!

Műanyag bejárati ajtókkal kapcsolatos videóink

Kattintson, és nézze meg műanyag bejárati ajtókkal kapcsolatos videóinkat!

Kattintson a képre és nézze meg műanyag bejárati ajtókkal kapcsolatos videóinkat!


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...