Miért érdemes alumínium redőnyt vásárolni motorral?

aluminium-redony-motoros
Kényelem, biztonság, védelem és energia megtakarítás egy gombnyomásra.
Az alumínium motoros redőny védi a családot és az otthonunkat a káros viharok , a nap, az erős UV sugárzás ellen és csökkenti a ház fűtési és hűtési költség . Továbbá fokozza a otthonunk biztonságtechnikai védelmét is!Alumínium redőny: hő -és hangszigetelés, betörésvédelem

Az automata redőny nyugalmat nyújt, miközben komfortosabbá teszi életmódunkat. Kiegészíti a homlokzati megjelenést, dekorál, miközben hozzáadott értéket jelent házunk biztonsági fokozatában.

Hő –és zajcsökkentő hatásánál fogva az alumínium motoros redőny tovább javítja a minőségi ablakok adta szigetelési értékeket. Az alumínium lamellák falait belülről puliuretán habbal töltik ki és így optimalizálják az energiahatékonyságot.

Az automata redőny gépesíti is otthonát, mert egy gombnyomással működtethet egy vagy több redőnyt a lakás bármely pontján.

aluminium-motoros-redony-budapest Kömmerling műanyag ablakra épített alumínium motoros redőny

Motoros redőny véd a viharok ellen

Egy erőteljes vihar érkezése a nagy esőzés mellett heves szélmozgással is jár együtt.

Az otthonunk védelmében, előnyös motoros redőnyt alkalmazni.

Viharos vagy tengerparti országokban már csak motoros redőnyöket szerelnek fel az ablakokra!

Működtetés tekintetében elmondható, hogy a motoros redőny tökéletesen nyit és zár pár másodpercen belül. Statikailag pedig az alumínium redőny sokkal masszívabb és stabilabb, mint egy műanyag redőny.

motoros-aluminium-redony A gyors és könnyű távirányítás

Betörés elleni védelem redőnnyel

Sokszor hatolnak be lakásokba az ablakokon keresztül, de motoros alumínium redőny használatával megnehezítjük a behatolók munkáját! Alkalmazásával fizikai és pszichikai hatást gyakorolunk az idegen behatoló ellen. A merev lamellák, a feltolás gátlás olyan elemeket jelentenek, ami sokszor és sok esetben óvják értékeinket.

Természetesen áthatolhatatlan szerkezetek nem léteznek, viszont fontos, hogy minél több időbe teljen a behatolás és lehetőleg már hanghatással is járjon. Ilyen hanghatásokra pedig a szomszéd, az arra járó emberek vagy esetekben mi is felfigyelhetünk már!

motoros-redony A jól záró redőny védelmet nyújt

Otthonlét szimuláció redőnnyel

Egy automatizált működésű redőny szimulálja az otthonlétünket. Amikor rövidebb vagy hosszabb ideig nem tartózkodunk otthon, akkor jól jön egy programozható redőny. Ilyenkor előre be lehet kódolni azt, hogy melyik napszakban és hányszor működjön a redőny. Tehát otthon sem kell tartózkodnunk, de a redőnyünk automatikusan fel és le fog záródni!

Sipos Tamás

BAA csapata


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...