Miért van műanyag ablakok között különbség? I. rész


Ön is naponta vásárol lisztet, mosóport vagy buktát a közértbe. Egy idő után rájön arra, hogy melyik gyártó terméke jobb, illetve melyik termék silány! Itt van idő és pénz eldönteni mindezt, mert naponta megvásárolt termékekről beszélünk! Legfeljebb aznap nem evett olyan jóízű buktát...no, de majd holnap!
1. pont: Műanyag ablak beruházásnál nincs "majd holnap"! Csak hatalmas BUKTA van, ha rossz forgalmazót választ!

Vegyünk sorra néhány dolgot. Ön eldöntötte, hogy a régi nyílászáróit műanyag ablakra vagy ajtóra cseréli. Ekkor találkozik olyan márkanevekkel, amikről még életében nem hallott! Nincs is ezzel semmi probléma csak nehogy nagyon megüsse a bokáját!

2. pont: Ne árat akarjon venni, hanem minőségi ablakot!

Fontos, hogy tisztába legyen valamivel! Nem árat akar Ön sem venni, hanem hosszú távon jól funkcionáló ablakot és bejárati ajtót! Mi a Kömmerling ablak és ajtó mellett tettük le a voksunkat, mint forgalmazók. Sok profil volt a kezünk között az évek során, de Magyarországon, Ausztriában és Németországban a Kömmerling név egyet jelent a minőséggel!

Tovább megyek a mai napig a Kömmerling mellet akár 5 féle profilból készült nyílászárót is tudunk Önnek kínálni. De az Ön és a mi érdekünkben nem szeretnénk ezt tenni! Rendben? Nem akarok senkinek sem rosszat!

3. pont: Németországban gyártott műanyag ablakprofilt vásároljon csak meg! Mindezt magyarországi összeszereléssel!

Nem szabad lengyel, szlovák, román piacon készített ablakot vagy profilt vásárolni, ami sok esetben silány minőséget hordoz magában! Szándékosan nem mondok itt márkákat, (nagy a valószínűsége annak, hogy a forgalmazó sem árulja el mindezt Önnek!) de ha érdekli Önt a téma, szívesen várjuk szaküzleteinkbe!

A KÖMMERLING ablak német mérnökök által, német gépsorral készített műanyag ablakprofil, amit magyarországi gyártósoron szerelnek össze! Hogy az urak megértsék....olyan mintha Formula 1-es autóban ülnének. Hölgyeim, mintha naponta a legkényelmesebb cipőt húznák a lábukra!

Vizuális voltam? Nagyon bízom benne! kommerling-smile

4. pont: Vásároljon német Kömmerling profilból készült ablakot!

Minőség, ügyintézés, szakértelem ez a BAA-team, mint a német Kömmerling profilból készült ablak, magyarországi gyáregység legnagyobb forgalmazójától!

5. pont: Legjobb áron kínáljuk Budapesten a Kömmerling ablakot!

Következő részben: 10+1 érv a Kömmerling ablak mellett!

...ha nem tudnak várni, abban az esetben fáradjanak be szaküzleteinkben és kollégáink készséggel tájékoztatják Önöket a minőségi tudnivalókról!

Sipos Tamás

Üzletvezető - Újpest

Címkék: Műanyag nyílászáró


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...