Parketta

Parketta termékkörünk széles választékával várjuk kedves ügyfeleinket. Laminált padló, szalagparketta, bambusz parketta, parafa padló, tömör fából készült parketták és modul PVC szerepel kínálatunkban. Természetesen a parkettákhoz minden kiegészítőt is megtalál szaküzleteinkben!

Válasszon parketta termékeink közül

Laminált padló
 Laminált padló

Szalagparketta
Szalagparketta

Csaphornyos parketta
 Tömörfa parketta

Parafa padló
Parafa padló

Bambusz parketta
Bambusz parketta

 

Budapesti szaküzleteinkben minden kedves vásárló vagy érdeklődő megtalálja azt a parketta típust, amit otthonában szívesen látna.

Fontos, hogy nem szűkítjük le termékkörünket csak az egyes termékekre, hanem árazásainkkal átjárást biztosítunk mindenki számára az egyes termékkörök között.

 Laminált padló

Laminált padló kínálatunkban az akciós laminált padlók és a kollekciós laminált termékek is megtalálhatók. A Krono német minőség mellet teret kap a Kaindl osztrák laminált padló, valamint a svájci 10 mm-es Kronowiss parketta is.

Az egyedi design kedvelőinek ajánljuk a német Tarkett laminált padlót, melynek felületi képét Zara divattervezői álmodtak meg. Igazi egyedi stílus kedvező áron!

Itt még nem ért véget a sor. Az exkluzív Parador laminált parketta is helyet kap egyes szaküzletünkben.

Szalagparketta

A valódi fából készült háromrétegű parketta az igazi natúr minőséget kedvelők számára lett kifejlesztve. Vásárlói szokásokat figyelembe véve elmondható, hogy Magyarországon a második legtöbbet értékesített padlótípus a szalagparketta. A termék átmenetet képez a laminált padló és a tömör csaphornyos parketta vagy a svédpadló között. A szalagparketta három rétege közül az alsó furnér és a középső luc vagy vörösfenyő réteg biztosítja a vetemedés, csavarodás elkerülését és a klikkrendszer kialakítását. A harmadik réteg a kopó réteg, ami abból a fafajból kerül kialakításra, amit a vásárlók szeretnének. Ez a járófelület anyagában lakkozott, így lerakását követően akár már használható is. A felületi kopást követően a terméket csiszolni és újralakkozni lehet. Legkedveltebb fafajból készült szalagparketta a tölgy. Minőségét tekintve a natúr és a rusztikus parkettából vásárolnak legtöbbet lakossági felhasználásra. Az eladási statisztikát a kőris és  a bükk parketta folytatja. Az egzotikus trópusi fából készült parketta a merbau is kedvelt típus, de az ár itt már magasabb, mint az előbb említett típusoknál.

Csaphornyos parketta

Valódi tömör fából készült termék ma már egyre kevesebbet értékesített parketta típus. Míg a 60-as 70-es években mindenki csaphornyos parkettát helyezett le (hajó és svédpadlón kívül nem volt nagyon más) addig a 90-es évektől (laminált padló bevezetése) egyre jobban háttérbe szorult. Több vastagsági szabvány előzte meg a ma elfogadott 22 mm vastag parkettát. Természetesen 20 és 15 mm vastagságban is lehet csaphornyos parkettát vásárolni. A lamella szélessége és hosszúsága pedig igen széles skálát biztosít a vásárlóknak. Legkelendőbb itt is a tölgyből készült parketta. Sajnos itt nem elég a parkettát megvásárolni. Kiegészítők sora emeli az árat, mint az alapozó, ragasztó, fugázó és a lakk. A munkadíjról nem is beszélve.

Parafa padló és falburkolat

Az extrudált klikkes és ragasztott parafa padló egyre több lakásba kerül lefektetésre. A hőszigetelő képességéről is ismert terméket nagyon kedvelik, amikor egy lakást komfortosabbá kívánunk tenni. Talpunkon keresztül levezetett hőt nem adja tovább a beton felé, hanem “visszatolja” testünkbe. így olyan érzésünk támad, mintha padlófűtés lenne a lakásban. Két padlóburkolat típust találunk parafából. Egyik a klikkes parafa padló, míg másik a ragasztós parafa padló. Az utóbbit ragasztani és lakkozni kell, míg a klikkes változat lerakást követően egyből járható! A parafa falburkolat ragasztást és lakkozást igényel.

Bambusz parketta

A 9 évesnél öregebb Mao bambuszból készült parketta igen népszerű termék a bambuszt kedvelők számára. Modern kori lakberendezésben egyik kedvelt parketta típusa a klikkes vagy ragasztást igénylő bambusz parketta.

Típusát tekintve lehet klikkes bambusz parketta vagy ragasztást igényló bambusz parketta. Kiképzésében padig három technológiával készült terméket különböztetünk meg. Horizontális, vertikális és fonott mintát. A bambuszt natúr és gőzölt kivitelen túl több színezett felülettel is meg lehet vásárolni. A bambusz parketta érzékeny a párára és a szárazságra, ezért csak akkor vásároljunk bambusz parkettát, ha a terminológiáját lakásunknak be tudjuk állítani. A bambusz lerakást követően lakkozást nem igényel.

További érdekesség, hogy bambusz szalagparketta is megvásárolható már szaküzleteinkben.

Parketta kiegészítők

Padlókhoz, parkettákhoz minden kiegészítőt szívesen ajánljuk figyelmükbe. Szegélylécek, tömítők, aljzatkiegyenlítők, alátétfóliák széles választékban állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...