Alumínium redőny

Redőny típusok közül a legkorszerűbb az alumínium redőny. Teljesen alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumíniumprofil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő. A külső tokos alumínium redőny szúnyoghálóval kombinálva is rendelhető.

Az alumínium redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva ( arriterezve). A lefutó sín kefézett alumínium.

A tokos alumínium redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A külső tokos alumínium redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja.

Külső tokos alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny

A redőnytok választható vakolható változatban is. A külső tokos alumínium redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhető a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is . A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja

Külső tokos alumínium redőny: 13 000 Ft/m2 (Gyárilag festett alumínium tok, csapágyas fém tengely, alumínium léc, alumínium záróléc,alumínium tokvég, kefés 53 x 22 alumínium lefutó, feltolás gátló)

Külső tokos kombi alumínium redőny: 16 000 Ft/m2 (Gyárilag festett alumínium tok, csapágyas fém tengely, alumínium léc, alumínium záróléc,alumínium tokvég, kefés dupla alumínium lefutó, integrált rovarhálóval,feltolás gátló)

Motoros alumínium redőny

Alumínium, redőnyök tekintetében beszélhetünk motor által működtetett szerkezetről. A motoros redőny nagyban hozzájárul a lakás hőtechnikai és hangtechnikai értékeink fokozásához, mert lamellái szigetelő habbal vannak kitöltve.

Biztonságtechnikai értelemben pedig segíti meggátolni az ablakokon keresztül történő behatolást. Pszichikai és fizikai korlátokat jelent a behatolónak, mikor egy motoros alumínium redőnnyel találkozik szemben!

A behatolás olyan hanghatással jár, amire az emberek már felfigyelnek!

aluminium-motoros-redony

Kömmerling ablakra szerelt alumínium motoros redőny - aranytölgy

Áraink tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek!

BAA csapata


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...