Műanyag redőny

Redőny típusok közül szinte a legkeresettebb külső tokos műanyag redőny. A tok lindab lemezes és alumínium tokvéges,tengely csapácson gördül a kefés lefutó sín lehet műanyag és alumínium. A redőny rejtett ütközővel ellátott. Kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg mûködtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

A redőnytok választható vakolható változatban is. A redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külsõ széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz, és az alsó szerelőnyíláson át hozzáférhetõ a redőny szerkezet. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve is . A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

Műanyag redőny kínálatunk:

Hagyományos műanyag redőny: 5 000 Ft/m2 (Rozsdamentes Lindab tok, műanyag léc és 60 x 40 műanyag lefutó)

Új típusú műanyag redőny német léc: 7 000 Ft/m2 (Rozsdamentes Lindab tok, csapágyas tengely, műanyag léc, alumínium záróléc,alumínium tokvég, kefés 53 x 22 műanyag lefutó)

Új típusú kombi műanyag redőny: 11 000 Ft/m2 (Rozsdamentes Lindab tok, csapágyas tengely, műanyag léc, alumínium záróléc, alumínium tokvég,kefés dupla műanyag lefutó,integrált rovarhálóval)

kombi-redőny-szunyoghalo-muanyag

Redőnyházba épített szúnyoghálós kombi redőny

Áraink tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek!

BAA csapata


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...