Fontos a párkányfogadó minősége?

Hajtómű webshop

A nyílászárók hőátbocsátási tényezői, mint fontos döntési tényezők, egyre jobban előtérbe kerülnek a vevői mérlegeléskor, ezért fontos jó minőségű párkányfogadót vásárolni, és a nem megfelelő párkányfogadókat háttérbe szorítani, hiszen ha az ablak párkányfogadója nem megfelelő, az hőveszteséghez vezethet.

Az Uw azaz a beépítéssel együtt elért U-érték figyelembe veszi az ablak Uw-értékét, plusz a beépítési szituáció hőhídhatását, melyet szintén vonalmenti hőhídként egy pszi-érték jellemez. Igaz ezen érték még a passzívházak esetében is konstans: pszi = 0,040 W/m2K. A beépítés azonban nem csak ronthat az ablak U-értékén, hanem javíthat is rajta. A párkányfogadó egy köztes helyen lévő rátétprofil, ami az ablak Uw értékszámításánál nem kerül a számításba, de a sokszor nem megfelelő párkány felhelyezéskor illetve hiányos rés tömítetlenség esetén rontja a beépítés által meghatározott pszi értéket. Nem is beszélve egy esetleges hőkamerás vizsgálatról, ahol a nem megfelelő párkányfogadó alkalmazása kombinálva előzőkkel, hiányosságokat mutathat a hőkamera kijelzőjén.

Ablak párkányfogadó
Hagyományos párkányfogadó

A Parketta Diszkont a magasabb műszaki felszereltség fokozatos és következetes fejlesztése mellett kötelezte el magát, eltávolodva a kizárólag olcsó ár alapján dolgozó és így minőségében is az azt kínáló konkurenciától. Ezen elvek mellett kitartva, a Kömmerling nyílászáróinkat kizárólag 7 levegőkamrás párkányfogadókkal szereljük a továbbiakban. Az ablak párkányfogadója egyaránt illeszthető a 70 mm-es és a 88 mm-es rendszereinkhez.

Ablak párkányfogadó
7 légkamrás párkányfogadó

A 7 légkamrás párkányfogadó FELÁR NÉLKÜL kerül a rendszerekbe! Vásároljon Ön is megfelelő terméket, hogy az ablak párkányfogadója ne okozzon hőveszteséget!

Kapcsolódó videó

Gyártó a változtatás jogát fenntartja!

Címkék: Belső ajtó​k Kültéri ajtó


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...