Vakolható tokos redőny

A vakolható tokos redőnyöket olyan épületek nyílászáróinak redőnyözésére lehet felhasználni, ahol már az építkezés alatt szakszerűen kialakították a redőny tokjának a helyét. A redőnyök tokszerkezetének elején hungarocell található, ami a redőnytok vakolhatóságát biztosítja.

A vakolható tokos redőnyök lábszerkezete készülhet gumibetétes műanyag, ill. gumi vagy kefebetétes alumínium lefutókból is. A vakolható tokos redőny lehet műanyag redőny és alumínium redőny is. A rejtett tokos redőnyöknél, a gurtni bevezetésen kívül, semmilyen kapcsolat nincs a lakás beltere és a vakolható redőny között, mert a redőnytok szerviznyílása a lakáson kívül helyezkedik el.

Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőny

A vakolható tokos redőny szerelése a nyílászárók beépítése után, de feltétlenül a külső vakolat elkészítése előtt kell hogy megtörténjen. A nyílászárók beépítésénél okvetlen figyelembe kell venni a vakolható redőnyök tokméretét és helyszükségletét. Az épület vakolása után a mindössze a redőnylefutók láthatók, a tokszerkezete nem, ezáltal egy esztétikus megjelenésű külső homlokzatot kapunk.

A redőnyök mozgatása általában gurtnival történik, de az alumínium redőny - alu redőnyök - motoros mozgatású is lehet.

BAA csapata


Kérjen ajánlatot! Hihetetlen kedvezményekkel és akciókkal várjuk...